Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 april 17:30, Kontroll person/fordon, Gotland

Polispatrull på Gotland kontrollerade två fordon som skulle lämna ön med färja. Fordonen var lastade med en stor mängd diesel.

Då de tre personerna skulle förklara varför deras fordon var lastade med diesel gav de tre olika förklaringar varför polispatrullen misstänkte att personerna fått tillgång till godset på olaglig väg. Stöld av diesel ur jordbruks- och skogsmaskiner har anmälts vid ett antal tillfällen den senaste tiden på Gotland.

De tre personerna greps och polisen på Gotland kommer via sin förundersökning söka efter de personer från vilken dieseln är stulen.

Förundersökningen mot de tre personerna har rubricering stöld alternativt häleri samt att ha framfört farligt gods utan att ha rätt märkning och rätt tillstånd för detta.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen