Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 24 april 22:30

24 april 19:20, Misshandel, Borås

Polisen larmas till Boda området i Hässleholmen där ska förevarit någon form av bråk.

Det finns inga uppgifter om vad som har startat bråket. 

Uppdatering kl 19:40. Tre personer ska enligt uppgift vara skadade och ambulans kallas till platsen.  Skadeläget på de alla tre är oklart och de är avförda med ambulans till sjukhus för vård och kontroll. Polis finns på plats för att genomföra förhör. 

En bil som eventuellt kan sättas i samband med händelsen kommer att undersökas av tekniker. 

Inledande brottsrubricering är misshandel alternativt grov misshandel.

Insatsen pågår och därför är informationen inledningsvis knapphändig eftersom eftersök pågår i området efter eventuella gärningspersoner samt att vi inte riktigt vet vad som har hänt inledningsvis. Informationsinhämtning pågår för fullt med vittnesförhör och med personer som var på plats när polisresurserna kom fram till händelseplatsen.

Uppdatering kl 21:50. Händelseplatsen är avspärrad för teknisk undersökning av kriminaltekniker.
Fyra fordon befinner sig inom det avspärrade området.  Det finns ingen risk för utomstående personer att röra sig fritt utanför det avspärrade området. Polis på plats anvisar.

Uppdatering kl 22:15. Åtta ( 8 ) personer samtliga män är hämtade till förhör och körda till polisstation för vidare åtgärder. Ingen av dessa är misstänkta för något brott men hörs mot misshandel alt grov misshandel. Flera vittnesförhör är genomförda ute på platsen.
Samtliga uppgifter håller nu på att sammanställas av polis.

 

Uppdatering kl 22:30. Förundersökningsledaren i Borås kommer inte att kunna uppdatera händelsen under natten. Mediasamtalen hänvisas via vakthavande befälet i region Väst.

Texten uppdateras när det finns mer information att lämna ut. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen