Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 28 april 15:31

25 april 07:35, Våldtäkt, Huddinge

En minderårig person har utsatts för en våldtäkt utomhus i Länna.

Polisen genomför en insats med ett flertal polis- och hundpatruller. I insatsen säkrar polisen brottsplatsen och söker efter gärningspersonen.

Uppdatering klockan 10:00

Polisen har inlett en förundersökning om grov våldtäkt.

Brottsplatsen är avspärrad. Tekniker är på plats och har påbörjat en undersökning i vilken polisen säkrar spår. Kriminalsökhund ska söka ytterligare spår på brottsplatsen. Målsägaren har transporterats till sjukhus för undersökning och vård.

Uppdatering klockan 13:30

Gärningsmannen är en man och bedöms vara i åldern 15-18 år. Vid tiden för brottet var han iklädd mörka kläder och hade en halsduk över stora delar av ansiktet och en luva neddragen i pannan. Mannen färdades och lämnade på en grå moped.

Målsägaren är en minderårig flicka i tonåren.

Just nu analyseras de förhör som har hållits tillsammans med de observationer som har gjort vid dörrknackning i området. Vidare analyseras de spår som har säkrats vid den tekniska undersökningen som är genomförd.

Polisen har fått in vissa tips i utredningen och tar gärna emot fler via telefon 114 14.

Uppdatering den 28 april kl 15.20

Polisen har idag frihetsberövat den man som har varit anhållen i sin frånvaro som misstänkt för att ha utfört brottet.

Den anhållne mannen är i 20-årsåldern och brottsrubriceringen är grov våldtäkt mot barn.

Mannen greps i Stockholmsområdet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen