Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 april 09:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Så var natten och morgonen i Södermanlands län.

Polisen i Södermanlands län har under natten hanterat ett 40-tal ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

22.49 Trafikolycka, Eskilstuna
Larm om en trafikolycka på Germundsgatan. När polis och räddningstjänst kom till platsen satt en person på passagerarsidan i bilen, personen blåste positivt men det gick inte att styrka körning. Personen omhändertogs för fylleri enligt Lob.

02.17 Misshandel, Nyköping
Polisen fick samtal om en misshandel på en krog i centrala Nyköping. Lugnt på platsen när polis kom dit. En anmälan om misshandel upprättades, målsägande är en man i 30-årsåldern. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen.

06.50 Trafikolycka, Katrineholm
Larm om en påkörd person på Fredsgatan i Katrineholm. Personen ska ha blivit påkörd av en cyklist. Den påkörda personen förd till sjukhus med okända skador. Cyklisten misstänkt för vållande till kroppsskada alternativt vårdslöshet i trafik. Olyckan ska ha skett på en gångbana.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen