Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 25 april 16:56

25 april 13:13, Försvunnen person, Gislaved

Polisen söker efter en försvunnen 14-årig flicka. FLICKAN ÄR ÅTERFUNNEN

11.53 Polisen söker efter en försvunnen 14-årig flicka. Flickan ska ha försvunnit från i sitt hem vid Karaby, vid 11-tiden på torsdagen. Polisen har påbörjat sökinsater i och omkring flickans bostad. Även andra kontroller har gjorts, men hittills utan resultat.

Klockan 12.38 togs beslut om att inleda räddningstjänst för att hitta flickan.

Polisen behöver nu allmänhetens hjälp och tar tacksamt emot tips och iakttagelser som gör att den 14-åriga flickan kan hittas.

Flickan är cirka 170 centimeter lång, har smärt kroppsbyggnad och axellångt hår som är blont upptill och mörkt i längderna.

Polisen tar gärna emot tips om den försvunna flickan på telefon 114 14 eller i akuta fall 112.

UPPDATERING:

Den 14-åriga flickan är återfunnen. Hon återfanns klockan 16.15 av en polispatrull inte långt från hennes hem. Enligt uppgift var flickan fysiskt oskadd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen