Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 april 06:56

26 april 06:48, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

22.27 Polis larmades till Borsökna, Eskilstuna, på grund av ett larm från en busschaufför som blivit slagen av en kund. Polis åkte till platsen. När polis kom till platsen omhändertogs en man i 70-årsåldern för berusning enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och fördes till polisstationen. En anmälan om misshandel skrivs. Chauffören ska, enligt uppgift, inte ha skadats allvarligt.

Inga andra grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen