Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 april 06:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01.45 Polis larmades med anledning av att en person blivit rånad av två personer i Gottfridsberg, Linköping. Personen skulle under hot ha blivit tvingad att lämna ifrån sig plånbok, klockan och telefon. När polis kom till platsen hade de misstänkta gärningspersonerna lämnat platsen. Polisen har upprättat en anmälan om rån.

02.39 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en parkerad personbil i Åtvidaberg. Enligt larmet brann det i en bil och flera bilar skulle stå intill. När räddningstjänsten kom till platsen var bilen övertänd och det var risk för att brandsen skulle sprida sig. Ytterligare två bilar skadades innan branden var släckt. En anmälan om skadegörelse har skrivits.

04.16 Polis larmades med anledning av att en person blivit sexuellt ofredande på en buss. Bussen hade stannat på resecentrum i Norrköping och polis åkte till platsen. En person, en man i 30-årsåldern, greps av polis och har förts till polisstationen. Mannen misstänks för sexuellt ofredande.

Inga andra grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen