Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 april 07:30, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Tre personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon och en förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:01 Olaga hot Krokom. Larm från ett boende, polis beordras till platsen. En man som är bråkig på boendet. Efter initiala utredningsåtgärder upprättas en anmälan om olaga hot, ofredande samt narkotikabrott eget bruk.

01:19 Misshandel Åre. Man som ska ha blivit misshandlad på en restaurang genom att någon okänd preparerat mannens drink med någon form av drog. Polis har varit på platsen och hållit förhör, en anmälan om misshandel är upprättad.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen