Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 april 09:40

26 april 08:22, Mord/dråp, Kristinehamn

Igår kväll 20:38 Larm inkom igår kväll 20:38 om en singelolycka på Skaraborgsvägen i Kristinehamn.

Bilens förare, en man född 1968, hade skador som polispatrullen misstänkte att någon annan tillfogat honom, varför en förundersökning inleddes om ett grovt våldsbrott. bilföraren avled senare, och förundersökningen rubriceras som mord. 21:45 greps en man född 1954, och senare också en kvinna född 1948, båda misstänkta för mord. De både har anhållits av åklagare under natten.

Mycket utredningsarbete återstår. Bl.a. ska tekniska undersökningar göras i syfte att säkra spår som kan stärka misstankarna mot de båda anhållna. Förhör ska hållas med de misstänkta och andra som kan tänkas känna till något om händelsen. Allt i syfte att i detalj försöka ta reda på vad som hänt, och varför.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen