Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 april 07:37

26 april 22:17, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Sammanfattning för natten

Uppdatering 22:17

Inget att rapportera i nuläget

Uppdatering 00:33

Centrala Härnösand, Klockan 00:18, Trafikbrott

I samband med en  trafikkontroll påträffar patrull en förare som saknar körkort. Polispatrull skriver en anmälan om olovlig körning. Föraren är en man i 55 års åldern.

 Uppdatering 02:23

Domsjövägen, Örnsköldsvik, Klockan 23:52

Polispatrull kontrollerar en bil, i bilen färdas två män i 20 års åldern. Både föraren och passageraren misstänks för att ha brukat narkotika. Polisen tar med sig personerna för provtagning. Personerna är nu frisläppta. Polisen skriver anmälan om narkotikabrott eget bruk samt drograttfylleri.

Centrala Sundsvall, Klockan 01:46

Polispatrull anträffar en man i  centrala Sundsvall  som ej kan ta hand om sig själv. Mannen som är i 20 års åldern omhändertas då han inte kan ta hand om sig själv (LOB) mannen misstänks även för ringa narkotikabrott. Polispatrull skriver anmälan.

Uppdatering 07:30 av Peder Jonsson

02:03 Brand Härnösand. Bil som brinner i Bondsjöhöjden. Polis har varit på platsen. Oklar brandorsak. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer att upprättas.

03:00 Skadegörelse Sundsvall. Person som ser hur två okända män kastar en tegelsten på en bil. Polis har varit på platsen och hållit förhör. En anmälan om skadegörelse kommer att upprättas.

En morgon med få händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen