Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 april 07:30

27 april 01:01, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:38 Våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman och misshandel.

Bråk uppstod i en taxi mellan en taxichufför och dennes kund. De bägge började slåss med varandra i och utanför bilen och kunden som är en man i 45 års åldern är misstänkt för våld och hot mot tjänsteman. Taxi chauffören är misstänkt för misshandel. Patrullerna höll förhör med de inblandade samt med vittnen på plats. Anmälan och motanmälan är upprättade.

22:41 Rattfylleri, Åsele

En man i 20 års åldern är misstänkt för rattfylleri då han blåst positivt i sållningsinstrumentet vid en rutinkontroll. Mannen fördes till Åsele sjukstuga för provtagning. Mannen frigavs efter provtagning, förhör och anmälan.  

01:36 Bråk Skellefteåhamn

Patrull kallades till Skellefteåhamn då en fest hade spårat ur och det vart bråkigt på platsen. Det hela slutade med att patrullen tog hand om en man i 20 års åldern enl LOB.

05:50 Djur på väg

Anmälare ringer in till polisen och berättar att en björn finns på fel sida viltstängslet. Detta vid E:4an ca 2 mil norr om Umeå. Trafikledningscentralen har gått ut och varnat trafikanter om detta på radion.

Uppdatering 07:26 av Peder Jonsson

05:56 Stöld/inbrott Umeå. Inbrott i kafeteria på Stadsliden. Polis beordras till platsen. Inbrott via ett fönster. Troligtvis glass och läsk som stulits. Patrullen kommer att upprätta en anmälan om stöld genom inbrott.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen