Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 april 06:36, Försvunnen person, Ljungby

Sökande efter försvunnen man i Hamneda, Ljungby.

En man i 75-årsåldern anmäls försvunnen från sitt hem i Hamneda av en närstående. Mannen beskrivs vara cirka 168 centimeter lång, tunnhårig, ljust/ grått hår och har normal kroppsbyggnad. Vid försvinnandet var mannen iklädd endast en rödrutig skjorta och strumpor. Mannen pratar holländska och kan inte svara på svenska.

 Polisen har sedan 23.15 igår kväll en större polisinsats i området med stöd av lagen om skydd mot olyckor, LSO. Informationsinhämtning och eftersökning i området med bland annat hundar och en helikopter. Även rytteriet är på väg till området för att fortsätta sökandet efter mannen. Polisen har även begärt biträde av försvarsmakten för att hjälpa till med eftersökningen.

Tips och observationer mottas tacksamt via telefonnummer 114 14. Ser du mannen eller har du nyss sett honom bör du kontakta polisen via larmnumret 112.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen