Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 april 06:44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har under natten mor lördagen hanterat 65 ärenden som rör Jönköpings län. Flera grova brott har kommit till polisens kännedom. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

 

03:30 SOS larmade räddningstjänst och polis till ett flerfamiljshus på Hagagatan i Hillerstorp med anledning av en brand i ett trapphus.

Branden släcktes av räddningstjänst. Det har brunnit i två barnvagnar i trapphuset. Branden misstänks vara anlagd och en utredning gällande mordbrand är påbörjad. Det finns ingen misstänkt eller gripen för brottet. Polisen har sökt vittnen i trapphuset och tar tacksamt emot tips och iakttagelser i samband med branden.

-

 

03:17 Polisen larmades till en lägenhet i området Rosenlund, Jönköping efter larm om bråk i en lägenhet.

03:38 Polis var på plats. En man i 30-årsåldern greps misstänkt för misshandel mot en kvinna han lever i en relation med. Kvinnan har inte behövt uppsöka akut sjukvård.

-

04:07 Polisen fick larm om att en person med stickskador förts till sjukhus. Misshandeln ska ha skett i en lägenhet i Eksjö kommun. Lägenheten spärrades av under tidig morgon och tekniker har beordrats till platsen.

Det finns i nuläget ingen misstänkt eller gripen för händelsen som utreds som grov misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen