Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

02.09 Göteborg, skadegörelse
Ett vittne ser hur några ungdomar krossar rutor på en busskur vid Käringberget på Torgny Segerstedtsgatan och ringer polis. Inga ungdomar är kvar på platsen men tack vare bra signalement kan polis gripa en av de inblandade i närheten. Förhör hörs på platsen och en förälder är med på telefon, en anmälan om skadegörelse skrivs.

03.28 Göteborg, misshandel
Okänd man misshandlar en person som tillsammans med kamrater befinner sig på Vasagatan. Mannen lämnar platsen i en bil. Polis på plats kan hålla tre vittnesförhör och skriva en anmälan, ingen gripen i nuläget. Skadeläget var av den art att ingen ambulans behövdes.

03.48 Svenljunga, stöld av motorfordon
Anmälare ligger efter en personbil som kör vingligt på Länsväg 154, bilen visar sig vara stulen. Bilen vill inte stanna på polismans tecken. Färden går söderut från Öxabäck i riktning mot Örby och beslut fattas om spikmatta som läggs strax innan Svenljunga. Bilen kör över och stannar strax efter, i bilen finns fyra personer i 20-årsåldern. Föraren som misstänks för grov vårdslöshet i trafik körs med ambulans till sjukhus, enligt uppgifter från platsen lindrigt skadad. Samtliga inblandade är i nuläget misstänkta för stöld av motorfordon.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen