Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 april 08:06

27 april 07:34, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.


 
Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 71 händelser som rör Södermanlands län av olika karaktär. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan) och 12 personer har omhändertagits för berusning eller påverkan av narkotika.


00:50 Polisen larmades till en förskola på Stensborgsgatan i Eskilstuna efter larm om en skadegörelse. Enligt uppgifter ska ha en eller flera personer krossat fönster till förskolan med ett tillhygge och sedan lämnat platsen.

01:15 Ett mindre gäng kontrollerades av polisen men misstänks inte vara inblandade.

Totalt är nio fönsterrutor krossade. En anmälan om skadegörelse är upprättad.


01:04 Inkom ytterligare ett larm om skadegörelse i Eskilstuna. Den här gången på en skola på Eskilsgatan. Ett fönster skadat, endast ytterglaset.

Ingen gripen eller misstänkt. En anmälan om skadegörelse skrivs.


01:48 Inkom ett tredje larm om skadegörelse på en skola på Vasavägen i Eskilstuna. Två glasrutor har krossats. En anmälan upprättad om skadegörelse även här. Det fanns ingen misstänkt kvar på platsen när väktare och polis kom till platsen.

05:21 Polisen tog emot larm från en skola på Sturegatan i Eskilstuna.

05:25 Polis var på plats och upptäckte ett krossat fönster.

05:44 En man greps misstänkt för stöld genom inbrott. Han greps i anslutning till skolan. Det är inte känt vad som är tillgripet, eller om händelsen har kopplingar till tidigare skadegörelser under natten.

 

-

01:30 Polisen larmades om ett bråk på Gymnastikgatan i centrala Eskilstuna.

01:33 Polis var på plats. En skadad man anträffades och fördes med ambulans till sjukhus. Skadeläget är inte känt men polisen har kunnat prata honom.

01:50 En kvinna i 25-årsåldern greps på platsen misstänkt för misshandel.

Händelsen utreds som misshandel.

-
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen