Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 april 13:08, Rattfylleri, Luleå

Rattfylleri och olovlig körning

Allmänhet ringer in om två män som går och känner på bilen på parkeringen utanför Sunderby sjukhus. Patrull beodras till platsen men männen lämnar i en bil innan patrullen kommer fram. Personen som ringt in om männen följer efter dem i sin egen bil och ger beskrivning till polisen var de är och hur körningen är av den första bil. När patrullen kommer ikapp aktuell bil vägrar den först stanna på polisens första stopptecken. Det blir ett kort förföljande innan bilen stannar.

En patrull åker sedan och kontrollerar bilarna på parkeringen men ser ingen åverkan på någon av fordonen där.

Föraren, i 30års åldern, får följa med patrullen för kroppsbesiktning, mannen misstänkt för rattfylleri under påverkan av droger samt olovlig körning. Passageraren får lämna platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen