Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 28 april 00:10

27 april 22:50, Försvunnen person, Gullspång

Försvunnen person, Hova, Gullspång

Polisen letar sedan kl 20:30 efter en man, f 1939. Han skall ha lämnat sin bostad i centrala Hova idag någon gång mellan 13.00-15.30. Han kan färdas i en silverfärgad tre-hjulig elmoped. Bak på elmopeden finns en röd drickaback och en varselväst.

Signalement på mannen.

80 år gammal, grått hår och skägg

170 cm lång

Grön  eller  rutig jacka

Om ni ser mannen, vänligt kontakta polisen 11414.

 

Uppdatering kl 00:08

Mannen anträffad och tas om hand av ambulans. Polis fick hjälp av en privatperson i området som lokaliserade mannen med hjälp av drönare ca 500 meter från bostaden. Vi är tacksamma för de tips som inkommit.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen