Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 april 06:55

28 april 02:24, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

23:52 Misshandel Kåge Skellefteå

Polis fick samtal om pågående misshandel mellan två män utomhus i Kåge. Då patrullerna kom till platsen hade alla parter lämnat. Lite senare ringde målsägande till polisen som återvände till platsen. Patrullen dokumenterade skador, höll förhör och skrev anmälan. Det är oklart i fall de inblandade känner varandra.

02:14 Narkotikabrott Lycksele

En man i 20 års åldern är efter kontroll misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Mannen togs till polissationen för provtagning. Efter provtagning, förhör och anmälan frigavs mannen.

02:30 Fylleri Skellefteå

Ovanligt många personer som blivit omhändertagna enligt LOB i Skellefteå.

02:38 Misshandel Vasaplan Umeå

Patruller kallades till en misshandel på Vasaplan där målsägande en man i 25 års åldern fick vård av ambulans som kallades till platsen av polis. Den misstänkte en man i 30 års åldern omhändertogs enl LOB för att kunna förhöras under morgonen. Patrullerna höll även vittnesförhör på platsen.

03:48 Narkotikabrott Tärnaby

En man i 25 års åldern är misstänkt för narkotikabrott eget bruk efter kontroll av patrull. Mannen togs med till Tärnaby sjukstuga för provtagning. efter provtaning, förhör och upprättad anmälan frigavs mannen.

Uppdatering 06:55 av Peder Jonsson

En morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen