Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 april 07:31

28 april 06:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndag har polisens regionledningscentral hanterat 54 händelser som rör Jönköpings län. Igår kväll greps två personer misstänkta för misshandel på ett boende i Huskvarna, se nedan. Nio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 

21:33 Polisen larmades till ett boende på Huskvarnavägen i Huskvarna med anledning av ett bråk.

21:37 Polisen var på plats. Stämningen var då fortsatt hetsk. Två personer greps misstänkta för misshandel och grov misshandel. En person ska ha skadats med en glasflaska och fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. De gripna är i 20 respektive 30-årsåldern. En av de misstänkta anhölls under natten av åklagare.

-

 00:35 Polisen larmades till ett flerfamiljshus på Tvärgatan i Tranås efter ett larm om att en person skulle ha slagit sönder en fönsterruta i entrén till fastigheten.

00:39 Polis var på plats. En man i 30-årsåldern anträffades i trapphuset. Han omhändertogs för fylleri och misstänks för skadegörelse.

-


00:54 Polisen larmades om ytterligare en skadegörelse. Den här gången på Läroverksgatan i Gnosjö. Någon hade kastat en sten mot ett fönster så att den skadats. En anmälan om skadegörelse är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

-

01:14 En polispatrull stannade och kontrollerade en personbil och dess förare på riksväg 40 i Jönköping. Föraren, en man i 35-årsåldern, misstänktes vara påverkad av alkohol och narkotika. Han togs med till polisstation för provtagning, misstänkt för rattfylleri. Han saknar även körkort och misstänks för grov olovlig körning.

Föraren var så pass påverkad att han fick sova ruset av sig i polisens arrest efter provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen