Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 april 06:37, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har under natten mot söndagen hanterat 55 händelser som rör Södermanlands län. En person har gripits för misshandel i relation, se nedan. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

-

23:07 Polisen larmades till en lägenhet i Torshälla med anledning av ett bråk. En man ska ha misshandlat en kvinna som han lever i en relation med.

23:30 Polisen var på plats. Mannen hade lämnat lägenheten. Kvinnan hade inga allvarliga fysiska skador och behövde inte uppsöka akutsjukvård.

00:29 Efter en stunds letande anträffades mannen utomhus i närområdet. Han greps och misstänks för misshandel och olaga hot mot kvinnan.

-

02:07 Polisen kontaktades av en ordningsvakt i centrala Flen. Flera personer uppträdde aggressivt utanför en bar på Drottninggatan.

02:20 Polis var på plats. En man i 25-årsåldern hade omhändertagits av ordningsvakt och gjorde då motstånd. Mannen omhändertogs av polis och blev då våldsam mot polis. Mannen fick sova ruset av sig i polisens arrest och misstänks för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Ingen person har skadats allvarligt i samband med ingripandet

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen