Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 april 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har under natten mot söndagen hanterat 74 händelser som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Berusningsgraden har över lag varit hög i krogmiljön och totalt 23 personer har omhändertagits för fylleri. Ett personrån har rapporterats i Linköping, där det ännu inte finns någon misstänkt, se nedan.

-

01:46 Polisen larmades till trädgårdsföreningen i Linköping där en man ska ha blivit utsatt för ett rån.

01:52 Polis var på plats. Okända personer ska ha misshandlat mannen och tagit hans mobiltelefon. Efter rånet lämnade gärningspersonerna platsen. Den drabbade mannen, som är i 45-årsåldern, har fått skador i ansiktet men behövde inte uppsöka akutsjukvård.

Polisen har sökt efter gärningspersonerna men utan resultat. En anmälan om rån är upprättad.

-

03:23 Polisen stannade och kontrollerade en bil och dess förare i centrala Linköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och togs med för provtagning. Han misstänkt för rattfylleri under påverkan av droger.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen