Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

01.24 Göteborg, kontroll person/fordon
Polispatrull skall stoppa en personbil vid Tynneredsmotet men föraren stannar ej på polismans tecken utan bilen sticker i riktning mot Gnistängstunneln. Under kort tid kör personbilen ifrån polispatrullen som efter en stund hittar personbilen krockad i ett räcke på Älvsborgsbron, ingen tredje man inblandad. Även en lyktstolpe är nerkörd. Två personer i bilen, föraren har skadat en hand och körs med ambulans till sjukhus. Föraren rapporteras för vårdslöshet i trafik och ej stoppat på polismans tecken.

01.39 Lerum, trafikbrott
En personbil ligger på taket vid Karstenhovsmotet, en person ses springa från platsen och föraren sitter kvar i bilen. Föraren, en man i 30-årsåldern blåser positivt och tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.  

02.28 Vänersborg, misstänkt rattfylleri
På E45 Karlsro, i höjd med Ekenäs Mosse stoppas en personbil och föraren kontrolleras. Föraren är en man i 50-årsåldern och tas med för provtagning. En anmälan om misstänkt rattfylleri skrivs.

03.53 Göteborg, brand
Samtal kommer in om bilbrand i Eriksbo Västergärde, räddningstjänst åker till platsen. Höga smällar hörs i samband med att tre bilar brinner. Anmälan skrivs om skadegörelse genom brand, ingen gripen i nuläget.   

04.35 Göteborg, rån övrigt
Utanför en restaurang på Fisktorget blir en man utsatt för ett rån. Tre män brottar ner mannen på marken och tar stryptag på honom, mannens plånbok tillgrips. Inga skador finns uppgivna, en anmälan skrivs.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen