Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 april 07:10

29 april 03:30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

23:19 Brand, Boden

Polis och räddningstjänst larmades gällande en brand i en lada strax utanför Boden. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde släcka branden. Det finns indikationer på att branden kan vara anlagd och polisens tekniker kommer att göra en brottsplatsundersökning under morgondagen.

23:23 Trafikolycka E10, Kiruna

En person ringde själv SOS och berättade att han hade kört in i en snödriva ca 8 mil norr om Kiruna. Mannen klagade på lindrigare nacksmärta och räddningstjänst och ambulans skickades till platsen. Polispatrull höll förhör mannen på sjukhuset, mannen är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

00:57 Drograttfylleri, grov olovlig körning samt trafikbrott, centrala Luleå

En bil vägrade stanna vid ett rutinstopp och ett kortare förföljande uppstod. Bilen stannade efter kortare färd och passageraren sprang från platsen. Föraren kunde omhändertas misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning samt trafikbrott t ex ej stannat på polismanstecken mm. Mannen som är i 40-årsåldern togs med för provtagning. Mannen frigavs efter provtagning, anmälan och förhör. Bilnycklarna togs i beslag för att kunna förhindra fortsatt färd.

05:13 Trafikkontroll, Gällivare (av kommunikatör Liv Fahlén)
Under morgonen har polisen haft en hastighetskontroll i Nuolajärvi. Patrullen utfärdade fyra ordningsbot (böter) för hastighetsöverträdelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen