Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 april 07:00

28 april 22:12, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Sammanfattning för natten

Lösa hästar på E4 i höjd med Timrå Klockan 21:21

Flera samtal inkommer då två hästar vandrat ut på E4. En rådig allmänhet hjälper till med sin hästtransport och hjälper polisen med att få av hästarna från vägen. Efter lite efterforskning hittas hästägaren som hämtar sina hästar. Inga personer eller hästar har kommit till skada.

LV331 utanför Sollefteå, Drograttfylleri, Klockan 03:49

Polis stoppar och kontrollerar en bil utanför Sollefteå. Föraren, en man i 55-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilen kommer även att förverkas för att förhindra fortsatt brottslighet enligt lagen om straff för vissa brott. Mannen tas med till polisstationen för provtagning. Polispatrullen skriver en anmälan samt håller förhör.


Uppdatering 06:58 (av kommunikatör Liv Fahlén)
Under morgonen har en anmälan gällande viltolycka inkommit till polisen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen