Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 29 april 07:03

29 april 03:33, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

02:26 Brand, Grisbacka Umeå

Polis och räddningstjänst kallades till Grisbacka gällande en brand på ca 30m2. Då patrullen kom på platsen kunde de konstatera att det var på en obebyggd tomt som det brann på och att det hade börjat ta sig i närliggande träd. Branden ska ha tagit sig i ett gamalt virkeslager. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd och patrullen skrev anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03:05 Bråk, Stockstugan Hemavan

Polis kallades till Stockstugan i Hemavan då det kom in samtal om bråk. då patrullen kom på plats var det lugnt och det var två personer som hade med varit verbala mot varandra. Inget brott kunde konstateras, en man i 30 års åldern skjutsades hem till personer som kunde ta han om honom.  

Uppdatering 07:02 (av kommunikatör Liv Fahlén)
Under morgonen har en viltolycka anmälts till polisen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen