Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

29 april 05:34, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens

190428

Kl 21:04              Mark, arbetsplatsolycka

Ambulans och polis larmas till Fristslavägen där en man klämt sig i en maskin. Mannen är transporterad med ambulans till sjukhus-. Han var vaken och talbar. Polisen skriver en anmälan rörande vållande till kroppskada/arbetsplatsolycka.

 

Kl 22.45              Göteborg, bråk

Ett bråk uppstod mellan olika fotbollsgrupperingar på Vasagatan under kvällen.   17 personer omhändertogs enligt Polislagen§13 ( störande av den allmänna ordningen) 3 personer har avlägsnades från området och en anmälan brott mot ordningslagen ( kastat Bangers, knallskott)

 

Kl 23:21              Härryda, inbrott i skola

Vaktbolag och polis larmas till Säteriskolan i Mölnlycke norra där någon anmälare hört glaskross i anslutning till skolan. När väktare kommer fram till platsen kan inbrott konstateras. Oklart vad som är tillgripet. Målsägande/sakägaren får återkomma med detta under dagen.

 

190429

Kl 00:06              Göteborg, Hjällbo, misshandel

Polis och ambulans larmas till Bergsgårdsgärdet där det enligt uppgift ska vara ett bråk mellan ca 10 personer. När polispatrull kommer fram  till platsen är det en person som är misshandlad och rörigt på platsen . Misshandel ska ha förevarit på en bro i området.
En person är avförd med ambulans tillsjukhus med oklara skador. En anmälan skrivs rörande grov misshandel. Flera personer i området kontrollerade men ingen är gripen för gärningen. Polisen tar gärna emot tips eller iakttagelser om misshandeln . Kontakta polisen på tfn 114 14 eller ta kontakt med lokal polis i området.

 

Kl 02:12              Mölndal, bombhot.

En person, en man ringer in ett bombhot mot en adress i östra Kållered. Personen identifieras och grips på samma plats som han själv bombhotat. Anmälan falsklarm.

 

I övrigt en lugn natt i region Väst enligt vakthavande befäl

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen