Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 april 06:36, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Så var natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 40-tal ärenden. En person har gripits i Nässjö, misstänkt för stöld genom inbrott.

23.45 Rattfylleri, Jönköping
Polisen fick samtal om en kraftigt vinglande bil på Torpa. Polisen stoppade bilen och föraren, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri och olovlig körning då han saknade körkort.

00.17 Stöld/inbrott, Nässjö
Polisen fick larm om ett pågående inbrott mot en restaurang på Nygatan. Ett vittne såg en ensam gärningsman lämna platsen på cykel. 00.25 kunde en polispatrull stoppa och gripa cyklisten på Storgatan. Den gripne är en man i 45-årsåldern, han är misstänkt för stöld genom inbrott. Mannen anhölls senare under natten av åklagare, på sannolika skäl.

00.37 Rattfylleri, Värnamo
Polisen stoppade en bilist för kontroll. Föraren, en man i 45-årsåldern, visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning. Förutom drograttfylleri är han även misstänkt för grov olovlig körning, brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott. Bilnycklarna omhändertogs enligt polislagens 24:e kapitel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen