Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 29 april 08:16

29 april 07:30, Trafikolycka, Varberg

På E6,an i höjd med Tvååker är det en minibuss som voltat. Skadeläget är oklart. Samtliga blåsljusenheter är på väg fram till platsen

Ambulans, räddningstjänst och polis är plats.

Uppdatering kl 07:50. Stora skador på vajerräcke vid olycksplatsen. Ca 50 meter. Trafikverket är utlarmade. Vägen avstängd i södergående riktning prognos ca 30-45 min

Uppdatering kl 08:05. En person kommer att transporteras med ambulans till sjukhus. En fil är åter öppnad igen för trafik förbi olycksplatsen.

Uppdatering kl 08:15. Ytterligare två personer till sjukhus för kontroll. Bärgningsarbetet ska strax påbörjas. Stora trafikbekymmer i södergående riktning. Trafiken i norrgående riktning ska flyta på som vanligt igen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen