Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

29 april 10:14, Övrigt, Ystad

Hot mot skola.

Polisen har fått in en anmälan om hot som riktats mot elever på en skola i Ystad. Hoten ska ha inkommit i en sluten grupp i ett chattforum. En person i tonåren misstänks ligga bakom hoten och har på beslut av åklagare släppts efter förhör. Skolan är öppet som vanligt och under dagen kommer det att hållas möte med rektor, kommunpolis och inblandande. Polisen utreder det misstänkta brottet och vidtar nödvändiga åtgärder. Frågor från media hänvisas till Polisens Mediacenter på telefon 010-569 12 31.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen