Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 april 14:45, Försvunnen person, Ljungby

Avslutat sökande efter försvunnen person, Hamneda.

Det var på fredagskvällen som en man i 75-årsåldern anmäldes försvunnen utanför Hamneda. Polisen har sökt efter mannen med stora resurser genom helikopter, hundpatruller, rytteriet , värmekameror. Polisen har samarbetat med Försvarsmakten, sjöräddningssällskapet och Missing people samt det lokala föreningslivet. Terrängen var mycket svårtillgänglig och regnvädret gjorde arbetet svårt.

Mannen, som är dement, har vid ett tidigare tillfälle varit försvunnen och polisen fann då mannen efter ett stort sökpådrag. Efter noga övervägande avslutar nu polisen sökarbetet, denna gång dessvärre utan att ha funnit mannen eftersom han inte bedöms vara vid liv, om han inte lämnat området.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen