Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 april 23:39

03 april 19:04, Mord/dråp, försök, Helsingborg

Skottlossning på Södergatan, en skadad.

En uppringare berättar om misstänkt skottlossning på Södergatan. Polis skickas till platsen för kontroll och kan konstatera att en man blivit skjuten. Platsen säkras av polis och den skadade körs med en polisbil till sjukhus. Platsen spärras av i väntan på vidare undersökning och förhör med vittnen påbörjas. Den skottskadade mannens tillstånd är inledningsvis okänt.

Uppdatering: Den skottskadade är en 23-årig man och han vårdas på sjukhus. Polis befinner sig på sjukhuset för att om möjligt hålla förhör med honom och om inte, ta hans kläder i beslag. På brottsplatsen pågår förhör med vittnen och övriga uppgiftslämnare.

Uppdatering 23.30: Kriminaltekniker arbetar i med undersökningar på brottsplatsen. Ett kortare förhör har kunnat hållas med målsägaren på sjukhuset. Polisen har under kvällen pratar med många vittnen och uppgiftslämnare. Någon misstänkt finns i skrivande stund inte. Ärendet rubriceras som mordförsök.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen