Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 17:20

03 april 20:00, Trafikolycka, Katrineholm

Personbil körde in i träd.

19.07 Larm om en trafikolycka på Östermalmsgatan i Katrineholm, där en personbil kört in i ett träd. Två personer ska ha färdats i bilen, båda ska ha fått följa med ambulans till sjukhus.

19.59 Polis hann aldrig åka till olycksplatsen efter olyckan, på grund av andra uppdrag. En patrull kommer nu att åka förbi olycksplatsen och sedan vidare till sjukhuset för att höra de två personerna som befann sig i bilen.

Uppdatering 4/4:

Senare under gårdagskvällen hörde en polispatrull de två personer som fördes till sjukhus. Föraren, som är under 18 år, är misstänkt för olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt olovligt brukande. Varken föraren eller passageraren i bilen skadades allvarligt i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen