Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 30 april 07:02

30 april 01:48, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:31 Rattfylleri, Kalix

En man i 40 års åldern är misstänkt för rattfylleri efter att allmänheten ringt till polisen gällande en bil som kört av vägen. Initialt skickades patrull till platsen för olyckan i syfte att se så ingen låg skadad i eller i närheten av bilen som kört av vägen. I närheten påträffades föraren i närheten och misstanke om rattfylleri uppstod. Mannen togs med till Kalix för provtagning. Mannen frigavs efter provtagning, anmälansupptagning och förhör. Mannen är även misstänkt för trafikbrott.

22:48 Brand i bostad, Altersbruk Piteå

Polis ambulans och räddningstjänst larmades till en brinnande villa i Piteå. Patrullen meddelade att alla personer var ute ur huset och ingen hade kommit till skada. Polisen misstänker inget brott i nuläget.

01:13 Drograttfylleri, brott mot vapenlagen, narkotikabrott, grov olovlig körning, Vittjärv Boden

En man i 30 års åldern är misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning efter ett rutinstopp av patrull i Vittjärv, mannen saknade även körkort. En kvinnlig passagerare i 25 års åldern är misstänkt för narkotikabrott innehav samt brott mot vapenlagen då hon bar på misstänkt pepparspray. Ytterligare en passagerare, en man i 25 års ålder är misstänkt för narkotikabrott innehav. Föraren fördes  till Sunderbyns sjukhus för provtagning, och mannen frigavs efter provtagning förhör och anmälans upptagning.

05:00 Trafikkontroll, Gällivare (av kommunikatör Liv Fahlén)
Under morgonen har polisen haft en hastighetskontroll på Mellanvägen i Gällivare. Samtliga förare som kontrollerades höll rådande hastighetsbegränsning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen