Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 april 07:06

30 april 02:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:14 Bråk, Umedalen Umeå

Patrull kallades till en adress på Umedalen gällande lägenhetsbråk. Efter att patrullen hade pratat med de inblandade kunde det konstateras att detta var ett verbalt bråk och inget brott hade skett. Patrullen pratade med de inblandade och lämnade efter det.

 02:37 LOB, Röbäck Umeå

En man i 40-årsåldern misstänktes initialt för rattfylleri efter att patrull hittat en dikeskörd bil i Röbäck, vid bilen fanns två personer som var märkbart berusade varav 40-åringen var den ena. Mannen och hans passagerare fördes till polisstationen där de bägge lades in för tillnyktring.

Uppdatering 04:41: Då det inte går att utreda vem som kört bilen faller misstanken om rattfylleri.

05:57 Trafikkontroll, Umeå (av kommunikatör Liv Fahlén)
Under morgonen har polisen haft en nykterhetskontroll på Backen. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

Under morgonen har även en viltolycka anmälts till polisen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen