Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 april 05:50, Sammanfattning natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

00.57 Hylte, bilbrand
I Örnabäckshult har någon tänt eld på en bil. Räddningstjänst samt polis till platsen. Inga personskador och polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

04.02 Halmstad, arbetsplatsolycka
Vid ett företag på Sliparegatan har en man skurit upp ena armbågen. Han var vaken och talbar när han fördes med ambulans till sjukhuset. Polisen skriver en anmälan om arbetsplatsolycka. 

05.36 Falkenberg, trafikolycka vilt
På länsväg 154 mellan Ullared och Älvsered har en bilist kört på en älg. Älgen dör på plats och föraren av bilen förs till Varbergs sjukhus med skador som inte ska vara allvarliga enligt ambulanspersonalen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen