Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 30 april 06:50

30 april 06:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser.

Polisen i Östergötlands län har under natten hanterat ett 50-tal händelser. En person har gripits och fyra personer har omhändertagits för berusning  eller annan ordningsstörning och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri eller narkotikabrott.

22.32 Polisen larmades med anledning av en misshandel utomhus på en ort i Mjölby kommun. Enligt samtal till polisen misshandlade en man en kvinna med slag och sparkar. Flera polispatruller beordrades till platsen. Mannen anträffades, greps och fördes till polisstationen. Mannen greps misstänkt för misshandel och olaga hot.

23.50 Polis skulle stoppa ett fordon för kontroll. Föraren stannade inte och polis följde efter. Kort därefter stannade föraren, lämnade platsen till fots och hanns i kapp av polis. Föraren, en man i 20-årsåldern, medtogs för provtagning och misstänks för grov olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik och drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen