Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 april 17:35

30 april 16:04, Trafikolycka, Eskilstuna

Husbil och två bilar i olycka på E20.

15.04 Det kom larm via SOS om en trafikolycka på E20 vid trafikplats Gröndal, Eskilstuna, i västlig riktning. En husbil och två personbil var inblandade i olyckan.

15.32 Patrullen som varit på platsen en stund rapporterade att alla inblandade var ute ur sina fordon. Det fanns inga uppgifter om personskador. Samtliga tre fordon behövde bärgas från platsen.

16.26 Trafiken hade släppts på i ena filen. Två av tre fordon var bortbärgade.

16.53 Trafiken flöt normalt igen. Patrullen skriver en anmälan om trafikolycka för att utreda om något brott låg bakom krocken.

17.30 Två personer i två av bilarna ska ha fått lindriga skador i krocken. Polisens presstjänst har inga uppgifter om eventuellt behov av ambulansfärd till sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen