Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 30 april 19:11

30 april 17:54, Trafikolycka, Vårgårda

Personbil och traktor som kolliderat, Ljurhalla, Lur.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Ljurhalla, Lur, där en trafikolycka mellan en personbil och en traktor inträffat.

19.03 I samband med olyckan har personbilen börjat att brinna. I bilen har fyra personer färdats, och föraren samt två av passagerarna är förda med ambulans till sjukhus. Olyckan har inträffat i en korsning, och personbilen har kört in i traktorns släp. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen