Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 april 19:44, Olovlig körning, Östergötlands län

Bilist stoppad efter bensinsmitning. Misstänkt även för trafikbrott.

18.42 Polisen kontaktades om en bensinsmitning från en bensinstation vid Norsholm, Norrköping. Detta hade hänt vid 18.15-tiden. Polisen larmade ut ett registreringsnummer på den aktuella bilen till alla polispatruller i länet.

18.52 En polispatrull rapporterade till ledningscentralen att de hade fått stopp på bilisten, vid Rycklösa på gamla E4 (länsväg 796), utanför Linköping.

19.41 Bilen kördes av en man i 55-årsåldern. Han har upprepade gånger kört bil utan att ha körkort, och blev därför misstänkt för grov olovlig körning. Polisen fattade beslut om att beslagta bilen för att förhindra fortsatt brottslighet. Dessutom skriver polisen en anmälan om ringa stöld angående bensinsmitningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen