Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 april 20:30, Polisinsats/kommendering, Uppsala

Sammanfattning av valborgsfirandet så här långt.

I stort sett är firandet i Uppsala lugnt i år. Det är många människor i rörelse men polisens intryck är att det är färre än andra år.
Från förmiddagen till kl 20.30 på kvällen har 21 personer omhändertagits för berusning (LOB). Omkring fyra av dessa är minderåriga.
1 man har gripits för narkotikabrott. Det gäller en överlåtelse som bevittnades av polis i Observatorieparken. Den gripna mannen har sedan släppts. Även köparen misstänks för narkotikabrott, men har inte frihetsberövats.
1 man misstänks för ett sexuellt ofredande som skett inne på en nation. Mannen har omhändertagits enligt LOB (och är en av de 21 personer som nämns ovan).

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen