Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 april 06:19, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i Södermanland.

06.20polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal händelser, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en för provtagning.

00.00 vid en rutinkontroll av en person uppstod misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

00.12 personal på ett företag ringde till polisen om att de fått larm från en byggarbetsplats på Margretedalsvägen i Gnesta. Framme på platsen kunde konstateras att det varit inbrott i flera byggbodar. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott samt genomförde en brottsplatsundersökning. Oklart under natten vad som stulits.

04.46 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på Skogstorpsvägen i Eskilstuna där en bilist kört av vägen och in i en stolpe. När polisen kom till platsen hade föraren lämnat platsen. Polisen har påbörljat en utredning av trafikolyckan med brottsrubriceringen smitning från trafikolycka.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen