Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 08:12

04 april 07:54, Trafikolycka, Värnamo

Lastbil med släp ligger på sidan i diket på riksväg 27 utanför Rydaholm. Totalstopp.

07.42 SOS-larm till polisen om att en lastbil ska ha kört av vägen och blivit liggande på sidan på riksväg 27 utanför Rydaholm. Olycksplatsen uppges vara nära infarten till Rydaholms kyrka.

07.47 polisen är på väg till platsen.

07.58 räddningsledaren uppger att det är totalstopp på riksväg 27.

08.06 polisen är framme på platsen.

08.10 polisen uppmanar trafikanter att undvika riksväg 27 mellan Rydaholm och Horda där framkomligheten kommer att vara mycket liten under förmiddagen. Just nu pågår räddningsarbete men senare kommer tungbärgare att påbörja bärgning vilket kommer innebära stopp i trafiken.

10.45 polisen är nu klar på platsen. Trafikverket leder om trafiken under bärgningen. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen. Lastbilsföraren uppges ha väjt på grund av möte på den egna körbanan och som en följd av det har lastbilen och släpet skurit ner i diket.

Läs mer om vägavstängningen och trafikomledningen på Trafikverkets hemsida.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen