Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 16:50

04 april 12:08, Kontroll person/fordon, Stockholm

Polisen är på plats i Sätra för att ta reda på mer om varför en man står på en balkong och skriker att någon ska ringa till polisen.

Uppdatering klockan 12:54
På plats har polisen fått fram att mannen är misstänkt för grov misshandel. Han är gripen men kommer föras till sjukhus för vård, detta då han hoppade ner från balkongen.

Brottsoffret kommer föras till sjukhus med ambulans.

Uppdatering klockan 13:24
Brottsoffret är en kvinna som anträffades skadad i lägenheten. Polisen genomför dörrknackning och pratar med de som kan ha information att lämna. Polisens tekniker kommer undersöka lägenheten.
I samband med att polisens regionala insatsstyrka tog sig in i lägenheten använde de distraktionsgranat, vilket kan ha uppfattats som skottlossning för de i närområdet.

Uppdatering klockan 14:11
Mannen var talbar när han fördes till sjukhus men hade enligt uppgift ont i kroppen. Det finns ingen uppgift om kvinnans skadeläge. Den initiala brottsrubriceringen var grov misshandel, den har nu ändrats till försök till mord.

Uppdatering klockan 16:40

Målsägaren har fått stickskador som inte bedöms som livshotande. Förhör med målsägaren bedöms kunna genomföras i närtid

Gärningspersonen har fått en fallskada som inte bedöms som livshotande. Förhör har inte hållits med denna person.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen