Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 14:51

04 april 12:20, Trafikolycka, Eskilstuna

Trafikolycka på Stålforsbron.

11.56 samtal till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på Stålforsbron i Eskilstuna. enligt en inringare ska en bilist ha hamnat fel på bron och därvid ha kört på en person.

12.09 polisen är framme på platsen.

12.46 en manlig bilförare i 70-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans och polisen kommer att förhöra mannen på sjukhuset om möjligt. Mannen kan ha drabbats av någon typ av hälsoproblem. Han misstänks för grov vårdslöshet i trafik med anledning av att han misstänks ha kört in på gångbanan där ett flertal personer gick. Polisen kommer också att omhänderta mannens körkort, för att låta Transportstyrelsen besluta om mannens körkortsinnehav. En person har blivit lindrigt skadad.

13.53 den drabbade är en flicka i 14-årsåldern och hon fick smärta i en fot och behövde inte söka sjukhusvård akut.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen