Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 april 20:42, Stöld/inbrott, Stockholm

En budbilsförare som skulle leverera paket till en adress på Östermalm fick sin bil stulen då han lämnade paket. Polis tillkallades.

Patrullen på plats kunde konstatera att föraren hade glömt att såväl ta ut nycklarna ur tändningslåset som att låsa fordonet då han levererade paket. Fordonet gick att spåra via en GPS och strax därefter kunde det fastställas att det aktuella fordonet hade parkerats några kvarter från platsen för tillgreppet.

När polis anlände till denna plats stod budbilen parkerad med nycklarna i tändningslåset. Budbilens last var då tillgripen. Polisen upprättar en anmälan på stöld av budbilens last samt på ett kortare tillgreppsbrott över fordonet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen