Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 april 05:50, Sammanfattning natt, Västra götalands län

En mycket lugn natt enligt vakthavande befäl. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

22.54 Göteborg, personrån
På Saffransgatan uppger en man att han blivit rånad. Han ber en annan person ringa polisen då han blivit av med bl a mobiltelefon och lite kontanter. Han ska ha blivit hotat med kniv av en, möjligen två, killar och fråntvingad ovanstående saker. Inga personskador och ingen gripen.

02.04 Göteborg, drograttfylleri
På Hisingsleden stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 30-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning. Bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen