Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

05 april 06:17, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits och har fått följa med för provtagning.

00.23 vid en rutinkontroll av en bil på Sturegatan i Eskilstuna uppstod misstanke om att en person var drogpåverkad. Det var en man i 20-årsåldern som fick förlja med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen