Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 april 11:06

05 april 07:42, Försvunnen person, Umeå

Polisen letar försvunnen man i Umeå.

En man i 75-årsåldern saknas sedan i går från sitt hem på ett boende på Sandbacka i Umeå. Han sågs senast vid 14-tiden på torsdagen då han lämnade hemmet.

Mannen färdas på en svart cykel märkt "Biltema", han cyklar långsamt men kan cykla väldigt långt. Han brukar röra sig runt om i Umeå, men även i Sävar, Hörnefors, Vännäs och Nordmaling.

Mannen är liten och smal till kroppsbyggnaden.

Han är kutryggig.

Han bär en röd smutsig jacka samt svarta byxor.

Polisen har inlett en sökinsats enligt den rutin som finns för eftersök av försvunna personer, med bland annat informationsinhämtning och närsök.

Polisen är angelägna om att få tips och iakttagelser från allmänheten. Har du sett mannen eller har tips som kan hjälpa oss att hitta honom. Kontakta polisen via telefonnummer 114 14.

 

 

Uppdatering 11:01: Tack vare ett tips från allmänheten har nu mannen anträffats vid en matbutik på Östra kyrkogatan. Mannen var vid god vigör. Polispatrullen skjutsar hem honom.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen