Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

05 april 07:44, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:46 Drograttfylleri, inre hamnen, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. En anmälan om drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk upprättas och mannens körkort omhändertas.

01:26 Rattfylleri, Ånge
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil strax utanför Ånge. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för provtagning. Han hade 0,37 milligram alkohol per liter utandningsluft.

En anmälan om rattfylleri och olovlig körning (då mannen saknade körkort) upprättas. Med i bilen fanns bilens ägare, en man, som misstänks för tillåtande av olovlig körning samt tillåtande av rattfylleri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen