Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

05 april 12:37, Djur, Avesta

En hund och en man har blivit bitna av en annan hund.

Polisen får samtal från en person i Krylbo som uppger att en hund har attackerat en annan hund och även bitit den hundens förare.

En man var ute och gick med en bekants hund när en lös hund kom springande mot dem. Den lösa hunden bet mannens hund  och när mannen försökte gå emellan blev han biten i händerna av den lösa hunden.

Den lösa hundens ägare var i närheten och både hon och den lösa hunden försvann från platsen innan polis hann dit.

Den bitne mannen fick åka till sjukhus för att se över sina skador på händerna och den bitna hunden är förd till veterinär för en bitskada bakom örat.

Den lösa hundens ägare är i nuläget misstänkt för brott mot Lag om tillsyn över hundar och katter

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen